Soluția oferită posesorilor Galaxy S21 Ultra pentru transportul accesoriului S Pen

14.12.2020
Soluția oferită posesorilor Galaxy S21 Ultra pentru transportul accesoriului S Pen

Deși este compatibil cu accesoriul S Pen, Galaxy S21 Ultra nu dispune de un compartiment dedicat pentru transportul acestuia. Pe de o parte, acest aspect sugerează că S Pen este mai degrabă un accesoriu opțional, Samsung lăsând utilizatorii să decidă dacă au sau nu nevoie de el. De aici și întrebarea, unde și cum va fi păstrat stylus-ul S Pen.

Potrivit informațiilor încă neconfirmate de Samsung, utilizatorii vor avea la dispoziție versiuni diferite ale accesoriilor oficiale Silicone Cover și the Clear View Cover pentru Galaxy S21 Ultra, prevăzute cu slot dedicat pentru inserarea accesoriului S Pen. Totodată, pentru a evita controverse pe tema constrângerii utilizatorilor la achiziționarea a încă un accesoriu opțional, Samsung va include carcasa de protecție chiar în pachetul S Pen.

S Pen Galaxy S21

Cele două accesorii Samsung vor fi disponibile și versiuni normale, fără slot S Pen, cumpărătorii Galaxy S21 Ultra putând pentru versiunea cu design mai compact, dacă nu sunt fani S Pen. Prin alegerea oferită, Samsung va evalua apetitul consumatorilor pentru această modalitate de interacțiune cu aplicațiile de mobil, decizând dacă funcționalitatea merită inclusă și pe alte versiuni Galaxy S. Tot pe baza interesului arătat de consumatori ar putea fi tranșată și oportunitatea lansării unui nou model Galaxy Note.

Potrivit unor informații recente, retragerea seriei Galaxy Note anul viitor nu este chiar bătută în cuie, Samsung luând în considerare amânarea acestei decizii pentru anul 2022. În schimb, Galaxy Note 21 ar putea fi prezentat în luna iunie 2021 pe aceeași scenă cu Galaxy Z Fold 3, modelul pliabil primind cea mai mare parte a atenției. Scopul este acela de a monetiza de pe urma bazei de fani încă foarte numeroasă, asigurând totodată o „pensionare” treptată, fără riscul scăderii bruște a vânzărilor.

Samsung a confirmat recent, dar neoficial, că seria Galaxy S21 va fi prezentată pe 14 ianuarie 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult