Sony Ericsson Reese cu aromă de Xperia 2

19.02.2009
Sony Ericsson Reese cu aromă de Xperia 2

Deşi anunţul privitor la producerea smartphone-ului Idou este încă destul de cald, un nou posibil telefon de top produs de Sony Ericsson este victima zvonurilor. Sony Ericsson Reese ar putea fi al doilea dispozitiv din seria Xperia. Sau nu.

Informaţia provine de la un poster scos la iveală, bineînţeles, pe Internet. În acesta apare, alături de sigla Sony Ericsson, un dispozitiv cu o construcţia care pare ciudată la prima vedere. Partea cu ecranul inclusiv cele patru taste de sub acesta se roteşte la 90 de grade pentru a avea acces la o tastatură QWERTY. Noutatea absolută vine din faptul că, spre deosebire de Xperia spre exemplu, când foloseşti tastatura ecranul rămâne în modul portret (vertical).

Alte informaţii nu se cunosc, în afară de faptul că oferă o funcţionalitate aparte pentru aplicaţia de mesaje. Acestea sunt grupate în funcţie de persoanele cu care se poartă conversaţia şi afişate în ordine cronologică. Nu este o mare inovaţie dar producătorul poate spera că va atrage prin această funcţie şi construcţia telefonului utilizatorii care pun mare preţ pe mesaje scrise.

Oricum, totul este sub semnul întrebării, inclusiv credibilitatea informaţiei. Chiar şi numele, dacă se va adeveri, este doar un nume de cod care va fi schimbat înainte de lansarea pe piaţă.

Sony Ericsson Reese

Urmărește Go4IT.ro pe Google News