Sony Xperia Acro S, disponibil din august şi în magazinele europene

Sony Xperia Acro S, disponibil din august şi în magazinele europene

După lansarea oficială din Taiwan, ce a avut loc în data de 19 iulie, noul Xperia Acro S se pregăteşte să ia cu asalt magazinele de pe Continentul European, unde va ajunge încadrat la un preţ de aproximativ 600 euro.

Sony Xperia Acro S

Sony Xperia Acro S este un smartphone rezistent la apă şi praf, echipat cu un ecran HD de 4.3, de asemenea protejat cu un scut din sticlă minerală rezistent la zgârieturi. Terminalul dispune de chipset cu procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă. Sistemul de operare livrat este Android 4.0 ICS.

Configuraţia mai include o cameră foto de 12 MP, cu blitz LED şi funcţie de filmare 1080p, alături de o cameră frontală de 1.3 MP pentru apeluri video.

Sony Xperia Acro S

Sony Xperia acro S este oferit în variante roz, negru şi alb.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult