Sony Xperia L, un nou membru al familiei Xperia

Sony Xperia L, un nou membru al familiei Xperia

După lansarea vârfului de gamă Xperia Z, Sony a început să anunţe produsele care vor completa gama sa de telefoane în prima jumătate a acestui an. Cel mai mic membru al noii familii Sony este acum Xperia L, un terminal mid-range care preia o parte din elementele de design folosite de Sony de-a lungul ultimului an.

Xperia L oferă un ecran cu o diagonală de 4,3” şi rezoluţie de 854 x 480 pixeli. Platforma hardware aleasă de Sony este un procesor Qualcomm MSM8230, o apariţie recentă în cadrul familiei Snapdragon Plus care oferă un procesor dual-core Krait tactat la 1 GHz şi un procesor grafic Adreno 305. Terminalul oferă o stocare internă cu o capacitate de 8 GB, slot MicroSD, conectivitate 2G/3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC şi o baterie cu o capacitate de 1700 mAh.

Din puncte de vedere al designului, se remarcă spatele curbat pe care l-am văzut recent la Xperia T sau Xperia J, micul buton lateral Power/Lock folosit la Xperia Z dar şi reapariţia barei luminoase inferioare, care a fost una din trăsăturile particulare a liniei NXT de anul trecut.

Xperia L va oferi o cameră foto cu senzor Exmor RS de 8 MP, captură foto şi video HDR şi înregistrare video 720p, existând şi un partener frontal cu rezoluţie VGA. Urmând sa ruleze Android 4.1 şi să fie disponibil în versiuni cu carcasă albă, roşie sau neagră, Sony Xperia L va ajunge pe piaţă în cursul trimestrului doi al acestui an, preţul fiind însă necunoscut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News