Specificațiile hardware ale lui OnePlus 11 Pro, scăpate pe internet

23.09.2022
Specificațiile hardware ale lui OnePlus 11 Pro, scăpate pe internet

OnePlus nu a reușit niciodată să își păstreze secretele înainte de lansarea unui nou telefon, iar de data aceasta avem parte de o listă destul de completă a specificațiilor hardware ale noului său flagship, modelul 11 Pro. Acesta va fi din nou un flagship premium, echipat cu cele mai noi componente disponibile pe piață în momentul lansării. Ne așteptăm însă ca anunțul oficial să întârzie câteva luni, întrucât anumite componente de pe listă nici măcar nu au fost confirmate în mod oficial.

OnePlus 11 Pro va adopta cel mai nou procesor Qualcomm

Conform OnLeaks și 91mobiles, OnePlus 11 Pro va fi unul dintre primele smartphone-uri care vor adopta noul chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Întrucât anunțul acestui procesor va veni abia spre sfârșitul lunii noiembrie, iar Snapdragon 8+ Gen 1 este încă un model nou, cel mai devreme am putea vedea un anunț pentru OnePlus 11 Pro prin luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat și în cazul modelului 10 Pro. Desigur, compania ar putea să se grăbească pentru a „fura” startul concurenței din piață.

Așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani deja, OnePlus 11 Pro va fi echipat cu un ecran mare, de 6,7” cu rezoluție QHD+ și refresh rate la 120 Hz. Acesta va integra și o cameră frontală de 16 megapixeli, în timp ce configurațiile hardware vor porni de la 8+128 GB și vor ajunge până la 16+256 GB. Este curios faptul că OnePlus nu plănuiește să ofere versiuni de 512 GB stocare și nici nu permit atașarea unui card de memorie. Astfel, acesta va fi unul dintre cele mai limitate flagship-uri la momentul lansării în termeni de stocare.

Camera foto, un aspect din ce în ce mai important pentru OnePlus, va fi cumva similară cu cea de anul acesta, cu îmbunătățiri pe partea de zoom. Avem un senzor principal de 50 megapixeli, un ultrawide de 48 megapixeli și un zoom de 32 megapixeli. Cu siguranță, cele trei camere vor oferi și câteva funcții dedicate pe baza parteneriatului cu Hasselblad.

Încărcare mai lentă decât OnePlus 10T

Un ultim detaliu ar fi bateria de 5.000 mAh, cu încărcare la 100W. Modelul OnePlus 10 Pro se încărca la 80W, deci avem parte de un upgrade la acest capitol, dar deja există OnePlus 10T cu încărcare la 150W. Probabil că nu există destul loc la interior pentru a integra hardware de încărcare mai rapidă, întrucât noul model include slider-ul de alerte, care a fost absent pe OnePlus 10T.

În afară de design-ul camerelor, pe care l-am văzut deja în imagini neoficiale, OnePlus 11 Pro pare să fie un upgrade iterativ, care nu va schimba fundamental experiența de utilizare. Vom vedea mici upgrade-uri de performanță și camere, așa cum ne-am obișnuit deja în fiecare an de la majoritatea producătorilor de telefoane.

sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult