Specificaţiile pentru Samsung Galaxy A5 scăpate într-o reclamă

30.10.2014
Specificaţiile pentru Samsung Galaxy A5 scăpate într-o reclamă

Seria Galaxy A de smartphone-uri cu Android de la Samsung este din nou în atenţia noastră, după ce specificaţiile modelului A5 au fost confirmate într-o reclamă înainte ca telefonul să fie anunţat oficial. Aceasta nu este prima dată când auzim despre noua gamă de telefoane mid-range a companiei coreene, zilele trecute fiind dezvăluite şi specificaţiile tehnice ale modelului A7.

Noul A5 pare însă să ofere hardware fără pretenţii. Procesorul quad-core la 1,2 GHz listat se zvoneşte să fie un Snapdragon 400, ceea ce ar însemna că Samsung a optat pentru generaţia veche de SoC de la Qualcomm. Restul de specificaţii incluse în reclamă sunt senzorul foto de 13 megapixeli, 16 GB de spaţiu de stocare, o baterie de 2330 mAh şi un lăcaş pentru card microSD.

Dispaly-ul Super AMOLED măsoară 5.0” pe diagonală şi afişează 1280 x 720 pixeli. Smartphone-ul se va livra cu Android 4.4 KitKat şi va cântări 123 de grame. Deşi Samsung Galaxy A5 pare să fie un smartphone mid-range din toate punctele de vedere, acesta poartă un preţ destul de mare pentru hardware-ul pe care il oferă.

Sursa acestor informaţii este o relcamă din Kazakhstan care listează telefonul la 99,990 KZT, echivalentul a 435 euro, care poziţionează acest smartphone din punct de vedere al preţului deasupra altor modele ale companiei precum Galaxy S4 şi la acelaşi preţ cu Galaxy K zoom. Varianta listată este o versiune LTE „Duos”, care sugerează prezenţa a două lăcaşuri pentru carduri SIM.

Momentan Samsung nu a dezvăluit în mod oficial telefoanele din gama Galaxy A, însă având în vedere că reclama de faţă este valabilă până pe 11 noiembrie, o lansare pare a fi iminentă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult