Samsung Galaxy A7: lista de specificaţii publicată pe GFX Bench

Samsung Galaxy A7: lista de specificaţii publicată pe GFX Bench

Am aflat lunile trecute despre existenţa unei noi game de dispozitive mid-range de la Samsung: seria A. Acestea au fost fotografiate în trecut, însă specificaţiile lor tehnice erau încă neconfirmate. Ei bine, cineva a pus mâna pe modelul Galaxy A7 şi l-a supus la testul GFX Bench, dezvăluind astfel hardware-ul acestui smartphone.

Deşi se presupunea iniţial că va oferi un display de 5,5”, pagina de pe GFX Bench spune că acesta măsoară 5,2” în diagonală şi afişează imagini la rezoluţie 1920 x 1080 pixeli. Procesorul este noul octa-core Snapdragon 615 (ARMv7) la 1,5 GHz, un mid-range pe 64 de biţi cu GPU Adreno 405. Samsung a integrat 2 GB de memorie RAM în Galaxy A7, alături de 16 GB de memorie internă, un senzor foto de 12 megapixeli cu filmare Full HD pe spate şi un senzor de 5 megapixeli pe partea din faţă.

Pe lângă toate acestea, telefonul va include şi senzori de mişcare, antenă Bluetooth, busolă, NFC şi WiFi, componente pe care ne aşteptăm deja să le găsim în orice smartphone, fie el low, mid sau high-end. Având în vedere că primim deja informaţii despre noile modele Galaxy A, este posibil să primim un anunţ oficial care să le anunţe cât de curând.

Este posibil ca această serie să rivalizeze direct treapta pe care Apple o consideră „entry”, ocupată momentan de iPhone 5C. Astfel, Samsung are competitor pentru fiecare produs din oferta companiei americane, cu Alpha pentru iPhone 6 şi Note 4 pentru 6 Plus. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult