T-Mobile face unboxing la Galaxy S7 sub apă [VIDEO]

23.02.2016

Operatorul american de telefonie mobilă T-Mobile a făcut un unboxing mai puţin obişnuit pentru noul vârf de gamă Samsung Galaxy S7. Compania a publicat pe YouTube un clip video în care noul telefon este scos din cutie sub apă.

PR stunt-ul celor de la T-Mobile scoate în evidenţă una dintre principalele caracteristici ale Galaxy S7: rezistenţa la apă.

Terminalul poate rezista, potrivit producătorului, până la o adâncime maximă de 1,5 metri, timp de 30 de minute. Din clipul realizat de T-Mobile se pare că aceste informaţii sunt adevărate.

Operatorul american este cunoscut pentru abordările sale ieşite din tipar şi atacurile directe la adresa competitorilor, care sunt încurajate de directorul executiv John Legere. Sub „bagheta” lui, compania a reuşit să îşi revină dintr-un declin accelerat şi să ajungă operatorul numărul trei de pe piaţa din SUA.

Noul smartphone vârf de gamă al Samsung este disponibil în două versiuni, Galaxy S7 (ecran de 5,1 inci) şi Galaxy S7 Edge (ecran de 5,5 inci). Pe lângă rezistenţa la apă, terminalul dispune de o a doua caracteristică importantă care lipseşte de pe seria Galaxy S6: cardul de memorie. 

Dispozitivele vor debuta pe piaţă pe 11 martie, iar precomenzile vor începe pe 23 februarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult