Telefoane cu un bun raport calitate/preț în 2024. Care sunt cele mai atractive modele?

06.01.2024
Telefoane cu un bun raport calitate/preț în 2024. Care sunt cele mai atractive modele?

Un preț mai mare nu înseamnă întotdeauna și un produs mai bun. Multe telefoane de buget oferă un raport preț/calitate foarte bun, fiind oferte foarte bune pentru cei ce nu vor să cheltuie mulți bani pe un nou smartphone.

Cele mai bune telefoane de buget oferă o modalitate inteligentă de a economisi bani fără a compromite prea mult funcțiile sau calitatea. Cu toate acestea, având în vedere numărul mare de smartphone-uri disponibile în 2023, unele modele accesibile pur și simplu nu merită atenția dvs., așa că am ales 3 dintre cele mai bune telefoane accesibile pe care le putem cumpăra în 2024.

Printre cele mai populare și mai ofertante telefoane este Samsung Galaxy A54, care poate fi cumpărat cu un preț de 1.650 de lei de la eMAG. A54 Seamănă foarte mult cu Samsung Galaxy S23 și S23 Plus, ceea ce ar putea păcăli un ochi neavizat. Cu toate că exteriorul seamănă cu cel al telefoanelor de top, la interior regăsim componente mai modeste, dar care se vor achita cu brio de sarcinile de zi cu zi. De asemenea, bateria de 5.000 mAh va asigura o autonomie mare și se poate încărca destul de rapid la 23W.

Telefoane accesibile, dar cu un bun raport preț/calitate

Pentru cei ce doresc o experiență Google nativă, fără bloatware sau skin-uri adăugate, Google Pixel 6 rămâne o alegere solidă, oferind suport extins pentru actualizări Android, fiind un telefon dezvoltat direct de Google. De asemenea, seria Pixel este recunoscută pentru calitatea camerelor, fotografiile produse de acestea fiind de o calitate foarte bună, grație software-ului avansat de procesare a imaginii. Pixel 6 poate are poate fi găsit la eMAG, având un preț de 2.199 de lei.

Nu în ultimul rând, cel mai ieftin telefon dintre cele 3 pe care le-am ales este Samsung Galaxy A14, cel mai ieftin din gama A de telefoane Samsung. Cu un preț de sub 700 de lei, poate fi un telefon bun pentru copil sau pentru un membru al familiei mai în vârstă. Ecranul nu este unul AMOLED, dar este foarte greu să găsim un astfel de panou în acest buget, însă are o baterie mare, de 5.000 mAh și trei camere: una principală de 50 MP, un obiectiv ultra-wide de 5 MP și unul macro de 2 MP.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult