Telefonul de gaming Razer Phone 2 are o dată de lansare

17.09.2018
Telefonul de gaming Razer Phone 2 are o dată de lansare

Luna octombrie este oficial cea mai aglomerată din 2018 în materie de lansări, Razer anunţând un eveniment dedicat lui  Razer Phone 2. Nu am mai văzut o aglomerare atât de mare fără să avem de a face cu un târg de tehnologie precum CES, MWC, Computex sau IFA de multă vreme, însă toţi producătorii par să îşi pregătească ofertele pentru sezonul de cumpărături cu ocazia sărbătorilor de sfârşit de an.

Evenimentul dedicat Razer Phone 2 va avea loc pe data de 10 octombrie, la o zi după evenimentul Google Pixel 3 şi cu o zi înainte de evenimentul „4x fun” de la Samsung. Tot în luna octombrie sunt programate evenimente de lansare Microsoft pentru dispozitivele Pixel, lansarea Huawei Mate 20 pe 16 octombrie şi noul OnePlus 6T, care încă nu are o dată oficială stabilită, însă este aşteptat în aceeaşi perioadă cu toate aceste produse.

Razer Phone 2 a fost confirmat încă de la ultimul raport financiar al companiei, fiind amintite şi noi funcţii software pe care acesta la va primi, precum interoperabilitate cu aplicaţiile desktop de la Razer, probabil pentru controlul sistemelor de iluminare Chroma şi schimbarea setărilor pentru perifericele de PC direct de pe telefon.

Nu ştim încă ce hardware va fi integrat în noul Razer Phone 2, însă având în vedere că oferta de componente pentru smartphone-urile cu Android nu este tocmai vastă, putem presupune că va beneficia de un chipset Snapdragon 845, 6 sau 8 GB memorie RAM, un display la 120 Hz, precum cel de pe generaţia precedentă şi probabil că va beneficia de un sistem de răcire care va folosi o cameră de vapori pentru transferul de căldură spre exterior.

Vom afla cu siguranţă detaliile complete despre noul Razer Phone 2 pe 10 octombrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult