Telefonul LG G2 mini, lansat la nivel global

27.03.2014
Telefonul LG G2 mini, lansat la nivel global

Prezentat în luna februarie la MWC, telefonul LG G2 mini a fost lansat pentru pieţele de desfacere internaţionale, unde va fi disponibil în mai multe variante 3G/4G LTE, Single / Dual SIM şi în patru opţiuni de culori vibrante, inclusiv negru titan, alb lunar, roşu şi auriu, în funcţie de regiune.

Cel mai mic smartphone LG din seria G, G2 mini păstrează designul caracteristic top-ului de gamă LG G2, recunoscut după butonul Lock poziţionat în spate şi stilul minimalist. Noul telefon pune la dispoziţie ecran IPS de 4.7 inch şi este motorizat de un chipset Qualcomm din familia Snapdragon 400 cu CPU quad-core la 1.2 GHz, fie de un cip NVIDIA Tegra 4i al cărui CPU quad-core funcţionează la 1.7 GHz. În funcţie de variantă, configuraţia telefonului poate include cameră foto de 8MP sau 13MP, respectiv cameră frontală de 1.3MP. Ambele dispun de 1GB memorie RAM şi 8GB spaţiu de stocare intern, care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD.

LG G2 mini, lansat la nivel global

Carcasa măsurând 9.8mm grosime conţine un acumulator detaşabil de 2440mAh, ce ridică greutatea telefonului la 121 grame.

Opţiunile pentru conectivitate includ suport 3G HSPA+ (21Mbps) şi 4G LTE, modul Bluetooth 4.0, NFC (versiunea 4G) şi WiFI N, alături de receptor A-GPS.

Detalii cu privire la disponibilitatea în magazine a telefonului LG G2 mini şi preţurile la vânzare vor fi anunţate la nivel local în săptămânile următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult