Terminalele iPhone cu ecran de 4″ nu vor dispărea, afirmă zvonurile

05.12.2014
Terminalele iPhone cu ecran de 4

Pentru utilizatorii Apple care şi-au dorit un telefon cu ecran mai mare, lansarea din această toamnă a fost una binevenită deoarece le-a adus nu una, ci două opţiuni cu diagonale net superioare. Pentru tradiţionaliştii care preferă telefoanele compacte care pot fi utilizate cu o singură mână, viitorul nu pare însă prea mulţumitor deoarece actualele telefoane iPhone cu ecran de 4” se apropie de sfârşitul perioadei de viaţă, însă un zvon afirmă că Apple ar intenţiona să umple totuşi acest gol.

În acest moment, Apple mai comercializează doar două telefoane cu ecrane de 4”: iPhone 5C şi iPhone 5S. Conform programului de actualizare folosit până acum, iPhone 5C ar trebui să iasă din producţie începând de anul viitor, în timp ce iPhone 5S va deveni cea mai ieftină opţiune şi va mai supravieţui până în 2016. Începând cu toamna lui 2016, utilizatorii Apple vor trebui să se accepte de voie sau de nevoie schimbarea, însă se pare că există totuşi o speranţă.

Conform unui zvon provenit din Japonia, se pare că Apple intenţionează să renunţe în 2015 atât la iPhone 5C cât şi la iPhone 5S, acestea urmând să fie înlocuite de un terminal nou cu ecran de 4”. Sursa afirmă că viitorul telefon Apple, al cărui nume este necunoscut în acest moment, va viza publicul feminin şi pe cel tradiţionalist care preferă diagonalele mici. Lansarea unui telefon nou în locul menţinerii în viaţă a modelului iPhone 5S pentru încă un an are sens, Apple putând astfel să actualizeze componentele interne şi să implementeze tehnologia NFC necesară pentru importantul Apple Pay.

În acest moment nu sunt cunoscute mai multe detalii, iar zvonul trebuie tratat cu scepticism deoarece sursa nu este una consacrată pe care ne putem baza.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News