TOP 10 AnTuTu: cele mai puternice telefoane cu Android în noiembrie 2021

03.12.2021
TOP 10 AnTuTu: cele mai puternice telefoane cu Android în noiembrie 2021

Cu noul flagship Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 deja lansat, probabil că acesta este ultimul TOP AnTuTu condus de Snapdragon 888 Plus și variantele acestuia.

Știm deja că Xiaomi 12, primul telefon motorizat cu Snapdragon 8 Gen 1, se va lansa „în curând”. Cel mai probabil, seria va fi disponibilă pentru început în China, urmând să ajungă în Europa în următoarele câteva luni. Și Lenovo se numără printre companiile care promit un telefon cu Snapdragon 8 Gen 1. Acesta va fi lansat sub brandul Motorola, Moto Edge S30 având deja evenimentul de lansare programat pentru data de 9 decembrie, în China.

TOP AnTuTu

Între timp, ultimul Top AnTuTu întocmit pe baza rezultatelor încărcate în perioada 1-30 noiembrie este condus la gama high-end de telefoane bazate pe SD888 și SD888 Plus: Xiaomi Black Shark 4S Pro, ZTE nubia Red Magic 6S Pro, vivo iQOO 8 Pro, Xiaomi Black Shark 4 Pro, vivo X70 Pro+, Asus Rog Phone 5s, vivo iQOO 8, Lenovo Savior 2 Pro, OPPO Find X3 Pro, Realme GT.

TOP AnTuTu

Lansat ca o versiune optimizată a originalului 888, Snapdragon 888 Plus a adus doar creșteri modeste de performanță care, deși permit adjudecarea pozițiilor fruntașe din clasament, nu sunt prea mici pentru putea fi sesizate în folosirea de zi cu zi a telefonului.

La gama mid-range, clasamentul este condus de telefoane bazate pe Snapdragon 778G, singura excepție fiind Oppo Reno6 5G, care folosește soluția Dimensity 900 furnizată de MediaTek.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult