Totul despre OnePlus 12 înainte de lansarea de pe 5 decembrie

04.12.2023
Totul despre OnePlus 12 înainte de lansarea de pe 5 decembrie

OnePlus se pregătește să lanseze pe 5 decembrie noul său smartphone, OnePlus 12. Cu o zi înainte de evenimentul oficial, compania a confirmat mai multe specificații ale viitorului flagship. După debutul său în China, se așteaptă ca OnePlus 12 să ajungă pe piețele globale, inclusiv în România, în ianuarie 2024.

OnePlus 12 va fi alimentat de noul chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, pe care probabil îl vom vedea în multe telefoane de top din 2024. Dispozitivul va fi livrat cu cel mai recent sistem de operare Android 14, direct din cutie.

Conform companiei, noul dispozitiv OnePlus vine un ecran 2K. Dimensiunea exactă a ecranului nu este cunoscută, dar compania a confirmat că acesta are cel mai luminos ecran din industrie, datorită suportului pentru o luminozitate maximă de 4,700 niți. Designul este similar cu OnePlus 11, dar OnePlus pare să fi făcut modificări cosmetice.

De asemeneam, se pare că noul smartphone OnePlus va fi introdus în trei culori. Din teaserul video lansat pentru China, putem observa că modelul OnePlus 12 va veni în 3 culori – alb, negru și verde.

Ce specificații mai are noul OnePlus 12

Sub carcasă se află o baterie de 5,4000mAh. Pentru noul model. OnePlus a oferit suport pentru tehnologia de încărcare rapidă de 100W.

Dispozitivul va avea, de asemenea, suport pentru încărcare wireless de 50W, care lipsea în versiunea anterioară. O caracteristică remarcabilă a OnePlus 12 este capacitatea sa de a funcționa chiar și în condiții de ploaie, datorită tehnologiei „rainwater touch” dezvoltată în casă de OnePlus. Recent, compania a introdus inițial această tehnologie pe OnePlus Ace 2 Pro. Astfel, noua tehnologie va permite ecranului să proceseze corect chiar și atunci când este ud.

În ceea ce privește optica, telefonul OnePlus viitor are un setup de cameră similar cu OnePlus Open. Dispozitivul va oferi o cameră ultra-wide de 48 de megapixeli la spate și o cameră de 64 de megapixeli cu suport de zoom optic de 3x, în plus față de un alt senzor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult