Ulefone Power Armor 13, smartphone cu baterie de 13200 mAh și autonomie de o săptămână

08.07.2021
Ulefone Power Armor 13, smartphone cu baterie de 13200 mAh și autonomie de o săptămână

Deși nu este smarphone-ul cu cea mai mare baterie din lume, acest titlul revenind modelului Power Max P18K Pop creat de Blackview, Ulefone Power Armor 13 ia forma unui rugged-phone perfect utilizabil, înzestrat cu un acumulator de 13200 mAh.

Cu de patru ori capacitatea bateriei disponibilă pe telefoanele obișnuite, Armor 13 cu siguranță este un performer veritabil pe partea de autonomie. Iar dacă folosirea pentru cât mai mult timp în absența adaptorului AC nu este prioritară, smartphone-ul poate funcționa ca un Powerbank  wireless, încărcând alte gadgeturi cum ar fi căștile wireless, sau lanterna pentru camping.

Ulefone Power Armor 13 vine într-o carcasă din plastic cauciucat și metal șlefuit, bine protejată de praf, lovire accidentală și umezeală, producătorul reușind astfel să justifice într-un mod plauzibil grosimea de aproape 2 cm.

Deși este orientat  în primul rând către anduranță și utilizarea în condiții potrivnice dispozitivelor smartphone obișnuite, noul smartphone vine totuși motorizat de un chipset MediaTek Helio G95, ajutat cu 8GB memorie RAM și 256GB stocare internă. Telefonul poate fi considerat astfel și o posibile alegere pentru un smartphone de gaming cu buget redus, pe care viitorul proprietar nu va trebui să-l încarce prea des.

Lista dotărilor este completată cu încărcare rapidă la putere de 33W, suficientă pentru a încărca acumulatorul gigant în aproximativ 3 ore. Alternativ, dacă nu te grăbești poți încărca telefonul și în modul wireless, în limita puterii de 15W. Mai departe, poți încărca alte gadgeturi (inclusiv telefoane mobile, Power Armor 13 devenind un soi de powerbank cu încărcare wireless, ce-i drept, în limita puterii de 5W.

Capabilitățile foto sunt date de o cameră foto cu senzor principal de 48MP.

Din păcate, dezvăluirea inițială nu include și detalii concrete, privind termenul de lansare și prețul noului telefon Ulefone Power Armor 13.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult