Ulefone Power, smartphone cu baterie de 6.050 mAh, cadru metalic şi capac din lemn pentru spate. Preţul: 180 de dolari

27.02.2016
Ulefone Power, smartphone cu baterie de 6.050 mAh, cadru metalic şi capac din lemn pentru spate. Preţul: 180 de dolari

În condiţiile în care piaţa de smartphone-uri este extrem de aglomerată, producătorii mai mici se străduiesc să găsească nişe pe care le pot exploata. Cum telefoanele au ecrane cu rezoluţie tot mai mare şi procesoare mai puternice, acestea suferă la capitolul autonomie. Compania chineză Ulefone a anunţat Ulefone Power, un telefon cu baterie de 6.050 mAh, care are o autonomie de până la 75 de zile în regim de aşteptare şi de patru zile în regim de utilizare normală.

Uriaşa baterie se încarcă complet în două ore, graţiei tehnologiei de încărcare rapidă cu care este înzestrat terminalul. Ţinut 30 de minute în priză, Ulefone Power are o autonomie de aproximativ o zi.

Power are cadru metalic, iar pe partea din spate are un capac realizat din lemn sau material rezistent la zgârieturi. Smartphone-ul rulează Android 5.1, are ecran cu diagonala de 5,5 inci (rezoluţie 1.080p), procesor octa-core MediaTek de 1,3 GHz, 3 GB memorie RAM, cameră Sony de 13 MP şi oferă conectivitate LTE.

Terminalul este disponibil în mai multe magazine online la preţul de 180 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult