Un bărbat susține că smartphone-ul lui Samsung a luat foc din senin

05.07.2020
Un bărbat susține că smartphone-ul lui Samsung a luat foc din senin

Un bărbat din orașul Vancouver, Canada, susține că smartphone-ul lui Samsung a luat foc din senin pe când era așezat pe scaunul din față al mașinii.

Matt Chernoff s-a bucurat că el sau fiica lui nu foloseau telefonul în acel moment, transmite CTV News. „O flacără imensă erupe chiar lângă mine și acela este chiar telefonul meu. M-am panicat”, a declarat bărbatul.

El crede că saga terminalelor Samsung care iau foc din senin e posibil să nu se fi terminat.

Modelul afectat este un Samsung Galaxy S7

Smartphone-ul care a ars este un Galaxy S7 primit în decembrie 2016. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere video din apropiere de locuința lui Chernoff. Se vede cum o flacără apare în mașină, iar bărbatul scoate repede telefonul din vehicul, îl aruncă pe jos și toarnă apă peste el.

Matt a primit telefonul de la Samsung în locul unui Galaxy Note 7 achiziționat în 2016. Phablet-urile au fost rechemate de Samsung după ce cel puțin 100 de unități au luat foc.

Samsung refuză să comenteze despre aceste cazuri dacă nu primește telefoanele pentru a le examina. Compania i-a cerut lui Chernoff smartphone-ul. Bărbatul a declarat că dorește răspunsuri de la Samsung și autoritățile canadiene.

Smartphone-ul Galaxy S7 edge care a luat foc în Ohio

Seria Galaxy S7 nu a fost nici ea lipsită de probleme. Un Galaxy S7 edge a luat foc, în 2016, în timp ce era transportat în buzunar de proprietarul lui, în statul american Ohio. Bărbatul, care lucra pe un șantier, a suferit arsuri grave.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video