Horoscop tech 2020. Ce smartphone ți se potrivește în funcție de zodie

02.07.2020
Horoscop tech 2020. Ce smartphone ți se potrivește în funcție de zodie
Foto: Pexels

Horoscop tech 2020. Sunt persoane care nu își încep bine ziua dacă nu citesc mai întâi horoscopul. Astrologia joacă un rol important în viața multor oameni, iar anumite mărci de smartphone-uri sunt preferate de unele zodii, potrivit astrologilor.

Horoscop tech 2020. Capricorn

Nativii din zodia capricorn se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate. De aceea ei doresc smartphone-uri high-end, dar care nu costă o avere (sunt preocupați inclusiv de disciplina financiară). Marca recomandată pentru acești nativi este OnePlus. Startup-ul asiatic oferă, de obicei, telefoane foarte puternice, dar care costă mai puțin decât modelele rivale.

Zodia Vărsător

Oameni visători, vărsătorii cred în libertate, inovații și se gândesc mereu la lumi futuriste. Ei nu cred în „nu se poate” și sunt deschizători de drumuri. Acestor nativi li se potrivesc mărci inovative de smartphone-uri, precum cele pliabile de la Samsung (dacă au suficienți bani).

Horoscop tech 2020. Pești

Zodie a artiștilor, peștii sunt visători, sensibili și prietenoși. Spiritul lor artistic are nevoie de un smartphone care să suprindă diversele scene pe care le văd peste tot în jurul lor. Pentru acești nativi, cele mai potrivite smartphone-uri sunt cele Huawei din seria P, echipate cu camere excelente.

Zodia Berbec

Caracterizați prin umor și poftă de viață, berbecii sunt oameni cu concepții puternice, care nu se lasă contraziși ușor. Fiind persoane mai agresive, aceștia preferă dispozitive puternice și rapide. Acestor nativi li se potrivește, de asemenea, marca OnePlus.

Horoscop tech 2020. Taur

Taurii preferă lucrurile de calitate, dar nu suportă mărcile pe care le folosește toată lumea sau despre care au impresia că îi înșală. De aceea, pentru cei născuți în această zodie sunt potrivite smartphone-urile LG, mai ales cele din seria high-end V.

Zodia Gemeni

Persoane prietenoase, gemenii petrec mult timp pe rețelele de socializare online. Sunt consumatori de conținut multimedia și doresc o cameră bună pe telefon. Acestor nativi li se potrivește marca Samsung, mai ales modele din familia Galaxy S.

Horoscop tech 2020. Rac

Nativii din această zodie preferă simplitatea și se gândesc tot timpul la căldura caselor lor. Astrologii cred că racilor li se potrivește marca Motorola, care oferă caracteristici tehnice foarte bune la prețuri decente. De restul banilor, racii își pot cumpăra decorațiuni pentru case.

Zodia Leu

Leii doresc să fie mereu cei mai buni și le pasă, deși nu recunosc, de ceea ce cred ceilalți despre ei. De aceea, cel mai potrivit smartphone pentru acești nativi este… iPhone, mai ales modelele vârf de gamă, precum iPhone 11 Pro sau Pro Max.

Horoscop tech 2020. Fecioară

Fecioarele tind să fie fără cusur și observă ușor erorile și greșelile din jurul lor. De aceea, aceste persoane s-ar împăca bine cu modele Pixel de la Google. Acestea oferă Android pur, așa cum și l-a imaginat dezvoltatorul sistemului de operare, mereu actualizat la zi.

Zodia Balanță

Cei născuți în această zodie sunt persoane frumoase, bune, sensibile, care cred în justiție și echilibru. Nativii acestei zodii știu foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul, dar și cum să fie pe placul celor din jurul lor. Astrologii cred că li s-ar potrivit marca Nokia, care oferă dispozitive „cinstite”, bine echilibrate și cu prețuri accesibile.

Horoscop tech 2020. Scorpion

Scorpionii sunt persoane care țin la intimitatea lor și știu să păstreze secrete. De aceea, astrologii recomandă, pentru acești nativi, tot smartphone-uri Apple, unul dintre puținii producători care nu colectează date despre utilizatori pentru a le partaja cu terți.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt persoane iubitoare, deși nu arată mereu acest lucru. Le este greu să comunice frecvent cu cei apropiați. Totuși, la nevoie este greu să găsești un sprijin mai puternic decât un săgetător. Smartphone-urile potrivite pentru acești nativi sunt cele marca Sony. Acesta este un brand de telefoane uitat de mulți utilizatori, dar care îi impresionează pe cei care apucă să le folosească.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult