Un brand asiatic de lux anunţă primul telefon motorizat de Snadragon 865, înainte ca noul chip să fie confirmat oficial

21.10.2019
Un brand asiatic de lux anunţă primul telefon motorizat de Snadragon 865, înainte ca noul chip să fie confirmat oficial

Aşteptat să echipeze următorul val de telefoane high-end, succesorul chipsetului Snapdragon 855 va fi anunţat oficial în perioada noiembrie-decembrie, puţine dispozitive ajungând să îl şi primească mai devreme de anul viitor.

În goana după expunere mediatică, un brand smartphone de lux foarte puţin cunoscut în afara Chinei trece deja la fapte, anunţând ceea ce ar putea fi primul smartphone din lume motorizat de chip-ul Snapdragon 865. Cu preţ neprecizat, Titanium M6 5G ar urma să vină echipat cu 1TB şi 12GB memorie RAM. Cu rezoluţie nativă de 64MP, camera foto este lăudată drept una de 100MP, performanţa fiind obţinută „pe hârtie” folosind un algoritm de interpolare a imaginii.  

Carcasa ilustrată cu finisaje extravagante din piele şi inserţii de aur pare să încorporeze cadranul unui ceas de lux, sau un ecran secundar care redă o interfaţă pe gustul potenţialilor clienţi. Partea din faţă a telefonului găzduieşte un ecran OLED de 6 inch.

Cert este că nu ar fi prima dată când un brand smartphone anunţă un produs bazat pe un chipset Qualcomm încă nelansat, un exerciţiu similar de imagine fiind atribuit anul trecut producătorului semi-anonim Royole şi modelul Flexpai.

Probabil că şi de data aceasta, anunţul de lansare va fi urmat de o lungă perioadă de aşteptare pentru livrarea eventualelor precomenzi. Chiar şi cu acces prioritar la primele loturi de chip-uri Snapdragon 865, este greu de crezut că noul Titanium M6 5G va putea fi livrat mai devreme de începutul anului 2020.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult