Un Galaxy Note7 recondiţionat apare în imagini spion [FOTO]

Autori: Adrian Popa, Cătălin Niţu 10.04.2017
Un Galaxy Note7 recondiţionat apare în imagini spion [FOTO]

Primele imagini cu un Galaxy Note7 de la Samsung în versiune recondiţionată au apărut pe internet în weekend. Se pare că telefonul va păstra exteriorul modelului original lansat iniţial toamna trecută, o parte din hardware-ul intern fiind însă modificat. Desigur, acumulatorul beneficiază de capacitate mai mică şi pare să fi primit un update de software la o versiune mai recentă de Android.

Întrucât oricine ar putea pretinde că un Note7 din primul lot ar putea fi „noul” Note7 recondiţionat, cel care a publicat imaginile a oferit şi câteva capturi de ecran cu informaţiile pe care le furnizează software-ul despre telefon. Se pare că acumulatorul a primit un „downgrade” de la 3.500 mAh la 3.200 mAh, în timp ce sistemul de operare a fost actualizat de la Android 6.0 la Android 7.0 Nougat. Se pare că la capitolul software, noul Note7 ajunge din urmă Galaxy S7, beneficiind de actualizările de securitate din februarie 2017.

Telefonul din imagini pare să fie originar din Vietnam, unde cel mai probabil a fost produs. Samsung deţine fabrici de smartphone-uri în Vietnam, unde produce inclusiv cele mai scumpe modele din portofoliul său.  Nu este clar dacă telefonul va fi comercializat în Vietnam sau în alte ţări din Asia în afară de Coreea de Sud, sau dacă Note7R (refurbished) va ajunge şi în vest. De asemenea, Samsung încă nu a început să vorbească despre preţul noilor telefoane, însă cu siguranţă va fi mult mai mic decât cel iniţial.