UPDATE Smartphone-ul LG Optimus G2 în imagini neoficiale clare

11.07.2013
UPDATE Smartphone-ul LG Optimus G2 în imagini neoficiale clare

UPDATE: Aşa cum preconizam, informaţiile despre LG Optimus G2 continuă să apară. După imaginile neclare pe care le-am prezentat, avem acum unele foarte atrăgătoare. Aflăm astfel că indicatoarele din jurul blitzului sunt de fapt butoanele pentru volum. Alături de aceste imagini puteţi viziona şi un clip cu viitorul Optimus G2.


LG ne-a anunţat deja că lansarea topului de gamă Optimus G2 va avea loc pe 7 august. Terminalul apare şi unele imagini neoficiale, dar aşa cum era de aşteptat, calitatea lor este foarte proastă. Formele confirmă însă zvonurile apărute luna trecută. Camera foto de pe spate are un design aparte, cu două butoane cu + şi – minus în jurul blitzului. Carcasa ar trebui să fie din plastic, specifică într-un fel pentru producătorii coreeni de smartphone-uri. Specificaţiile cunoscute până acum despre LG Optimus G2 le găsiţi mai jos.

Nu arată foarte bine imaginile, dar aceasta ar trebui să fie Optimus G2

Topul de gamă de la LG este aşteptat cu un ecran de 5.2” cu rezoluţie full HD. Vom vedea cel mai probabil un panou de calitate de tip IPS, aşa cum a avut Optimus G Pro. În carcasă am putea găsi un chipset Qualcomm Snapdragon 800 cu procesor quad core şi 2 GB RAM. Camera foto de pe spate ar trebui să aibă un senzor de 13 MP şi stabilizare optică a imaginii. Cu o lună înainte de lansare, informaţiile neoficiale despre LG Optimus G2 vor continua să apară.

O imagine ceva mai clară cu spatele telefonului

Urmărește Go4IT.ro pe Google News