Urmărește live lansarea iPhone 12! Au apărut primele fotografii reale cu telefoanele

13.10.2020
Urmărește live lansarea iPhone 12! Au apărut primele fotografii reale cu telefoanele

Astăzi, 13 octombrie, este ca un fel de Crăciun pentru fanii Apple. Nu doar că vor vedea pentru prima dată în mod oficial noile modele iPhone 12, dar vor afla și cât costă, dar și când se lansează. Cele patru telefoane sunt foarte așteptate în special pentru că vor face trecerea completă la ecrane OLED, chiar și pe modelele mai ieftine, în timp ce vor veni cu un design nou și cel mai probabil cu sisteme de camere îmbunătățite. Puteți urmări live prezentarea „Hi, Speed” în player-ul de YouTube de mai jos, de la ora 20:00 a României.

La fel ca în cazul tuturor lansărilor din ultimii ani, Apple va transmite totul live pe YouTube, cât și pe site-ul său oficial. Prezentarea noilor iPhone-uri este însă așteptată alături și de alte produse ale companiei. Deja știm foarte multe despre noile telefoane, însă nu foarte mult despre celelalte dispozitive pe care Apple le va anunța. Recent, au apărut și primele fotografii de presă cu iPhone 12 dintr-o sursă foarte respectabilă, alături de primele imagini reale cu HomePod Mini, noua boxă inteligentă de la Apple.

Așa cum ne așteptam deja, iPhone 12 va folosi un design inspirat de modelele iPhone 4 și iPhone 5, cu margini drepte, dar va păstra și multe dintre elementele familiare de pe familia de dispozitive iPhone 11. Avem de a face cu sisteme cu două sau trei camere, alături de un senzor 3D LiDAR pe modelele Pro. De asemenea, putem vedea noile culori: o culoare albastru închis pentru variantele iPhone 12 Pro și culori deschise pentru modelele iPhone 12 și iPhone 12 Mini.

iPhone 12 Pro Max (6,7″)

iPhone 12 Pro (6,1″)

iPhone 12  (6,1″)

iPhone 12 Mini (5,4″)

HomePod Mini

Fotografiile au fost publicate de către Evan Blass, faimos pentru leak-urile sale din industria smartphone-urilor, pe contul său de pe noua platformă Voice.

sursa: evleaks (Voice)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult