UTOK Dorel şi Explorer: smartphone-uri rezistente pentru folosire în cele mai dure condiţii

UTOK Dorel şi Explorer: smartphone-uri rezistente pentru folosire în cele mai dure condiţii

Rezistente la şocuri mecanice, praf şi apă, UTOK Dorel şi Explorer sunt modele smartphone cu certificare IP67 adresate celor care lucrează în medii de lucru solicitante precum construcţiile, dar şi cei care petrec mult timp explorând natura, pe apă sau pe uscat.

UTOK Dorel

Cu nume sugestiv, UTOK Dorel vine într-o carcasă perfect etanşă, confecţionată din plastic dur şi prevăzută cu butoane supradimensionate care pot fi acţionate inclusiv cu mănuşi. Încadrat cu o ramă lată şi protejat cu scut din sticlă mineral, ecranul cu diagonală 3.5˝ foloseşte rezoluţia 320×480 pixeli. Dispunând doar de 512MB memorie RAM şi un chipset MediaTek 6572 (CPU dual-core la 1.2GHz), Dorel nu va fi prea rapid cu versiunea Android 4.4, însă acumulatorul de 2000mAh oferă perspectiva unei autonomii peste medie. Telefonul mai dispune de 4GB memorie internă expandabilă, receptor GPS, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, respectiv o cameră foto de 2MP cu blitz LED.

Cu design şi configuraţie identică, UTOK Explorer diferă prin tematica de culoare aplicată la nivelul carcasei şi interfaţa Android. Ambele modele permit scufundarea în apă timp de până la 30 minute, dispun de beneficii precum 5 ani Garantie extinsă prin aplicaţia UTOK Now, acces gratuit la filme, meciuri şi seriale timp de o lună, acces la muzică gratis timp de o lună prin aplicaţia Zonga, aplicatia socială Getlokal şi 100 de cărti pre-instalate, accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader.

UTOK Explorer

Telefoanele UTOK Dorel şi Explorer sunt disponibile începând cu data de 2 februarie 2015 la preţul de 599 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult