UTOK prezintă smartphone-ul Q5 GT şi tableta Hello 7Q LTE

05.11.2015
UTOK prezintă smartphone-ul Q5 GT şi tableta Hello 7Q LTE

UTOK anunţă două noi dispozitive, smartphone-ul Q5 GT si tableta Hello 7Q LTE, echipate cu procesoare quad-core şi tehnologie 4G, respectiv sistemul de operare Android Lollipop 5.1.

UTOK Q5 GT este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor la 1 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB memorie internă, care poate fi extinsă cu până la 32 GB folosind un card microSD. Dispozitivul cu ecran IPS de 5” si rezolutie qHD suportă conexiuni de internet mobil la viteze 4G şi poate obţine poze la rezoluţia de 8MP.

UTOK Q5 GT

UTOK Hello 7Q LTE este o tabletă cu ecran IPS de 7˝ şi rezolutie 1024×600 pixeli, motorizată de pun CPU cu frecvenţa de 1 GHz. Tableta dispune de 1 GB RAM si 8GB memorie internă, respectiv slot microSD. Accesul la internet este oferit prin conectivitate WiFi N şi 4G. Tableta prevăzută cu două slot-uri pentru cartelă SIM dispune inclusiv de funcţie pentru apelare, putând fi utilizată şi ca telefon mobil. Pe lista dotărilor mai intră un receptor GPS şi modul Bluetooth 4.0 pentru folosirea cu accesorii wireless.

UTOK Hello 7Q LTE

Oamenii impartasesc din ce in ce mai mult lucrurile pe care le traiesc in fiecare zi, drept urmare este firesc ca acestia sa isi doreasca viteze mai mari de procesare si de transfer. UTOK Q5 GT si Hello 7Q LTE se adreseaza atat fanilor smartphone-urilor, cat si celor ce prefera dimensiunile generoase ale unei tablete si ofera tehnologie de ultima generatie, ce asigura o experienta portabila de calitate. Suntem convinsi ca, alaturi de sistemul de operare Android Lollipop 5.1 inclus, cele doua noi produse vor fi pe lista de preferinte a multor fani ai tehnologiei accesibile”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Atat UTOK Q5 GT, cat si UTOK Hello 7Q LTE dispun de beneficii precum o luna de conţinut gratuit în aplicaţiile Seenow si Zonga, 100 de cărţi preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicaţia de suport UTOK Now, precum si de iaBilet, aplicaţia prin care utilizatorii  pot cumpăra bilete la concerte, evenimente si spectacole.

Smartphone-ul UTOK Q5 GT si tableta UTOK Hello 7Q LTE  sunt disponibile pe www.utok.ro, la preţul de 699 lei, respectiv 599 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult