Vertu Constellation T – touchscreen în segmentul mobil exclusivist

04.10.2011
Vertu Constellation T - touchscreen în segmentul mobil exclusivist

Se pare că atunci când ai foarte mulţi bani, nu ai neapărată nevoie de un smartphone de top. Compania Vertu, de sub umbrela Nokia, ne dovedeşte asta. Până acum un an, ea nu avea în ofertă un astfel de terminal. Al doilea smartphone exclusivist a fost anunţat zilele acestea şi vine cu încă o noutate pentru Vertu: ecran sensibil la atingere.

Vertu Constellation T - touchscreen exclusivist

Dacă am vrea să fim răutăcioşi, am putea spune că producătorul a luat un Nokia N8, i-a pus o carcasă construită din materiale preţioase, a creat o interfaţă personalizată pentru Symbian Anna sau Belle şi apoi îl vor prezenta lumii sub denumirea de Constellation T.

Anunţul nu a fost făcut oficial, iar imaginea disponibilă a terminalului are o rezoluţie mică. Ecranul lui Vertu Constellation T are diagonala de 3.5″ şi rezoluţia de 360×640 pixeli. Matricea sa este de tip AMOLED. Stocarea se face în memoria internă de 32 GB, iar camera foto de pe spate dispune de un senzor de 8 MP. Preţul telefonului nu este cunoscut, însă nu îţi trebuie multă imaginaţie pentru a-l intui. Constellation T ar putea costa între 10.000 $ şi 30.000 $ în funcţie de materialele cu care este ornată carcasa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News