Vine HTC Touch Slide a.k.a. HTC Nike

28.09.2007
Vine HTC Touch Slide a.k.a. HTC Nike

HTC pregăteşte pentru luna octombrie un smartphone super-tare, HTC Touch Slide. Denumirea alternativă HTC Nike sugerează o colaborare cu populara companie producătoare de echipament sportiv, dar nu putem confirma acest lucru, mai ales că fotografiile dezvăluite nu prezintă nimic concret.

Deocamdată, uită de Nike şi axează-te pe HTC deoarece noul smartphone va fi urmaşul lui Touch, cu îmbunătăţiri fizice şi tehnice remarcabile, după cum vei vedea.

Construcţia tip slider a permis trecerea la componente mai performate (procesor Qualcomm la 400 MHz, 128 MB RAM, 256 MB ROM), fără a compromite dimensiunile telefonului. Tastatura QWERTY nu lipseşte şi este foarte utilă atât la răsfoirea paginilor Web (prin 3G sau Wi-Fi), cât şi la notarea diverselor evenimente. Pentru un business man ar fi un adevărat chin să-şi organizeze lucrul cu o tastatură numerică.

HTC Touch Slide va beneficia de interfaţa tridimensională TouchFLO, oarecum similară cu multi-touch-ul de pe iPhone, dar cu efecte vizuale deosebite. Voi reveni cu mai multe informaţii odată cu anunţul oficial.

HTC Touch Slide aka HTC Nike

HTC Touch Slide aka HTC Nike

HTC Touch Slide aka HTC Nike

Urmărește Go4IT.ro pe Google News