Vivo pregăteşte V11 Pro, încă un telefon cu senzor de amprentă în display şi design premium

30.08.2018
Vivo pregăteşte V11 Pro, încă un telefon cu senzor de amprentă în display şi design premium

Vivo intenţionează să profite de avântul pe care l-a luat anul acesta cu lansările de smartphone-uri cu design impresionant şi tehnologii pe care multe alte companii nu le oferă, pregătind deja o nouă lansare. Conform celor mai recente informaţii scăpate pe internet, noul său telefon, numit V11 Pro, va continua în direcţia pornită de modelul X21 la începutul acestui an, care a venit cu un design premium şi cu un senzor de amprentă în display.

Noul Vivo V11 Pro adoptă design-ul minimalist cu decupaj în formă de picătură de apă în centrul ecranului, aici fiind găzduită doar camera foto frontală. Restul suprafeţei frontale este acoperită aproape în totalitate cu un display de 6,4” şi rezoluţie Full HD, în timp ce sub acesta avem o foarte mică „bărbie”. Pe partea din spate nu poate fi observat decât un sistem de camere duale, cu un mic blitz poziţionat dedesubt şi logo-ul Vivo.

Senzorul de amprentă din display pare să fie poziţionat în acelaşi loc precum pe modelele precedent lansate, iar specificaţiile tehnice nu ies foarte mult din tipare. Vorbim despre hardware mid-range, cu chipset Snapdragon 660, 6 GB RAM şi 64 GB stocare, care vine însă cu mici surprize. De exemplu, tăviţa pentru cartele SIM şi carduri microSD va avea trei locaşuri, putând avea şi dual SIM şi card în acelaşi timp. De asemenea, camera frontală va putea fi folosită pentru recunoaştere facială chiar şi noaptea, în timp ce bateria de 3.400 mAh vine cu „Dual-Engine Fast Charging”, ceva ce sună foarte similar cu telefonul OPPO R17 Pro care a apărut recent pe internet, care include două baterii care funcţionează în tandem.

Camerele foto sunt echipate cu senzori de 12 + 5 megapixeli pe spate şi 25 megapixeli pe faţă, ambele folosind algoritmi de inteligenţă artificială pentru recunoaşterea de scene sau îmbunătăţirea procesării după captarea imaginii.

Producătorul chinez Vivo pregăteşte dezvăluirea lui V11 Pro săptămâna viitoare, pe 6 septembrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în Mumbai.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult