Vivo V7+, un nou smartphone cu ecran „fără margini” şi cameră frontală de 24MP

Vivo V7+, un nou smartphone cu ecran „fără margini” şi cameră frontală de 24MP

Dezvăluit în India, Vivo V7+, pune accentul pe abilităţile pentru fotografie şi designul elegant cu ecran „fără margini”, ce acoperă partea frontală a carcasei în proporţie de 84.4%.

Cu diagonală 5.99” şi rată de aspect 18:9, ecranul este instalat într-o carcasă cu dimensiuni comparabile unui smartphone de 5.5” convenţional. Din păcate asemănările cu alte modele bezel-free, cum este LG G6, se opresc la formatul ecranului, rezoluţia limitată la valoarea 720p afectând cu siguranţă claritatea imaginii.

La interior, Vivo V7+ ascunde o configuraţie de nivel mid-range, motorizată de chipsetul Snapdragon 450. Nou adăugat în oferta Qualcomm, acesta promite performanţe cu 25% mai mari decât implementările din generaţia anterioară, respectiv un consum de energie cu 25% mai mic.

Lista dotărilor este completată cu 4GB memorie RAM, 64 GB memorie internă, cameră foto principală de 16 MP şi un acumulator de 3225 mAh. Însă cap de afiş este camera frontală de 24MP, asistată cu blitz LED, tehnologii de recunoaştere facială şi alte optimizări la nivel de software, cum ar fi setul de filtre Face Beauty 7.0 pentru retuşarea imaginilor.

Vivo V7+ va fi disponibil în oferta magazinelor din India începând cu data de 15 septembrie. Momentan nu este clar dacă Vivo, un fabricant chinez, va livra acest model şi în alte pieţe de desfacere.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult