Vodafone România anunţă noi modele smartphone de marcă proprie, disponibile în ofertele cu abonament

18.06.2018
Vodafone România anunţă noi modele smartphone de marcă proprie, disponibile în ofertele cu abonament

Vodafone Smart N9 şi N9 Lite sunt proiectate, dezvoltate şi testate de echipele internaţionale de design Vodafone din Düsseldorf, München şi Berlin.

Vodafone Smart N9 se prezintă cu finisaje premium, are instalat Android 8.1 Oreo şi dispune de un ecran de 5,5”. Varianta Smart N9 Lite primeşte ecran de 5,34”.

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprentă şi cameră principală de 13MP. Vodafone Smart N9 Lite are funcţie de control parental, care permite definirea aplicaţiilor la care au acces copiii, precum şi durata zilnică de folosire a acestor restricţii, astfel încât cei mici să se poată bucura în siguranţă de dispozitiv.

Cele două terminale folosesc un design cu ramă îngustă în jurul ecranului. N9 va fi disponibil pentru clienţii Vodafone România în două variante de culoare, argintiu şi negru, iar N9 Lite va fi disponibil în versiunile alb şi negru.

Vodafone Smart N9 este disponibil începând de la 24 de euro cu abonamentul Red 15 şi Vodafone Smart N9 Lite, pentru 24 de euro cu abonamentul Red 12. Ambele terminale pot fi achiziţionate din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor şi de pe site-ul Vodafone.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult