Xiaomi 12 Ultra vine cu un nou ornament pentru camera foto. Ecranul secundar nu va mai reveni

13.12.2021
Xiaomi 12 Ultra vine cu un nou ornament pentru camera foto. Ecranul secundar nu va mai reveni

Xiaomi 12 Ultra apare într-o primă serie de randări neoficiale, confirmând tranziția la un nou design pentru camera foto și renunțarea la o dotare considerată emblematică pentru modelul anterior.

Xiaomi Mi 11 Ultra și-a câștigat celebritatea mulțumită ornamentului camerei foto cu dimensiuni record, dar și prezența a încă un ecran la partea din spate. Din păcate, acesta nu a reușit să-și demonstreze utilitatea în mod credibil, producătorul chinez renunțând pur și simplu la această dotare extravagantă.

În locul ecranului folosit anterior pentru afișarea mesajelor de notificare, găsim acum o cameră foto centrată în jurul unui senzor principal supradimensionat, alături de o cameră ultra-wide și cameră tele-photo, probabil, bazată pe tehnologia periscope.

Momentan, nici Xiaomi și nici Leica nu au anunțat existența vreunui parteneriat pentru următorul telefon-flagship.

Ca și confirmat, designul de carcasă este bazat pe schițele trimise deja producătorilor de accesorii, indicând prezența a nu mai puțin de șapte elemente funcționale pe ornamentul de formă circulară: blitz LED, senzori de lumină, autofocus phase-detecțion, cameră principală și camere secundare.

Revenind la camera Periscope, așteptările sunt ca aceasta să ofere zoom optic între valoarea 2x și 3X.

Xiaomi 12 Ultra

Din păcate, pentru specificații complete va trebui să așteptăm evenimentul oficial de lansare Xiaomi 12 Ultra, în prima parte a anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult