Xiaomi Mi 10T și Mi 10T cu 5G, confirmate cu imagini și listă oficială de specificații

28.09.2020
Xiaomi Mi 10T și Mi 10T cu 5G, confirmate cu imagini și listă oficială de specificații

Pregătite pentru lansare globală pe 30 septembrie, Xiaomi Mi 10T și Mi 10T cu 5G apar în imagini de prezentare detaliate și primesc o listă completă cu specificații, descriind două produse aproape identice.

Specificații Xiaomi Mi 10T și Mi 10T 5G

Ambele variante Mi 10T vin echipate cu ecran de 6.67 inch decupat prin procedeul de perforare. Dar spre deosebire de originalul Mi 10, seria T face un regres de la tehnologie OLED la LCD-IPS. Un al doilea compromis este renunțarea la senzorul de amprentă plasat sub ecran, seria T venind cu senzor capacitiv montat pe lateralul carcasei și tehnologie Face Unlock. Trecând la partea de avantaje, noul ecran LCD ar urma să suporte rată de refresh la 144Hz, comparat cu 90Hz la originalul Mi10.

Pe partea de acumulator, cele două variante Xiaomi Mi 10T schimbă tehnologia de încărcare rapidă de 120W (disponibilă pe modelul Mi 10 Ultra) cu o implementare de 33W, mult mai rezonabilă din punct de vedere al longevități acumulatorului. Bonus, seria T vine cu acumulator de 5000 mAh, posibil tocmai prin renunțarea la sistemul prea agresiv de încărcare rapidă.

La fel ca modelul de debut, Mi 10T este așteptatsă nu ofere capabilități avansate pe partea de zoom optic, producătorul alegând varianta mai ușoară a unei camere ultra-wide și lentile macro. Astfel, modelul Mi 10T Pro probabil că va avea o cameră principală de 108MP cu stabilizare optică, respectiv senzor ultra-wide de 13MP și modul macro de 5MP. Modelul non-pro va avea cameră de 64MP, păstrând neschimbată restul configurației. La partea din față, ambele modele vor avea cameră „selfie” de 20MP.

Cât despre prețuri, vârful de gamă Xiaomi Mi 10T Pro ar putea fi livrat contra sumei de 699 euro, fiind o alternativă puțin mai accesibilă la modelul Mi 10 fără 5G (preț de lansare 799 euro). În schimb, modelul non-pro Mi 10T ar putea fi chiar mai ieftin, deși, prețul exact nu a fost dezvăluit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult