Xiaomi Mi 6C, versiunea compactă a vârfului de gamă Mi 6, primeşte imagini şi specificaţii neoficiale

02.08.2017
Xiaomi Mi 6C, versiunea compactă a vârfului de gamă Mi 6, primeşte imagini şi specificaţii neoficiale

Anunţat în luna aprilie cu preţul de numai 360 dolari, Xiaomi Mi 6 ar putea avea în curând şi o versiune compactă, oferind dotări similare la un preţ mai bun.

Pregătit în două variante, Xiaomi Mi 6C va putea fi achiziţionat în ediţie cu 4GB RAM / 64 GB spaţiu de stocare la preţul de 300 dolari, respectiv 6GB RAM / 128 GB pentru 373 dolari.

Ambele modele sunt livrate în carcasă de 7.7 mm grosime, acoperită pe ambele laturi cu sticlă minerală de tip curbat 2.5D. Ecranul 6.0” este încadrat cu o ramă laterală de numai 2.5 grosime, respectiv 10mm la partea de jos şi sus.

Designul carcasei nu include conector pentru căşti de tip jack 3.5 mm. Găsim însă un conector USB-C, util funcţiei de încărcare rapidă a acumulatorului.

Mi 6C foloseşte chipsetul Surge S2 produs chiar de Xiaomi, cu performanţe similare modelului Snapdragon 660 dezvoltat de Qualcomm. Acesta dispune de procesor octa-core (4x Cortex-A73 la 2.2GHz + Cortex-A53 la 1.8GHz) şi interfaţă de memorie LPDDR4, GPU bazat pe nucleul Mali-G71MP12 (830MHz) şi suport pentru dispozitive de stocare flash certificate EMMC 2.1.

Xiaomi Mi 6C ar putea intra la vânzare în oferta magazinelor asiatice chiar de la jumătatea acestui an. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele de desfacere europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult