Xiaomi Mi Play ajunge şi în ofertele magazinelor europene

26.03.2019
Xiaomi Mi Play ajunge şi în ofertele magazinelor europene

Anunţat în luna decembrie, Xiaomi Mi Play este un smartphone accesibil bazat pe chipsetul Helio P35, înzestrat cu un ecran Full HD+ de 5.84”.

În mod ciudat, Xiaomi Mi Play a fost menţionat pe pagina de Facebook Xiaomi destinată publicului din Ucraina, cu preţ începând de la 174 dolari, faţă de echivalentul a 163 dolari în ofertele magazinelor asiatice.

Încadrat la gama low-end, chip-ul Helio P35 foloseşte procesul de fabricaţie pe 12nm şi pune la dispoziţie un CPU octa-core bazat pe nulclee Cortex-A53. Xiaomi Mi Play vine echipat cu 4GB memorie RAM şi 64GB stocare internă expandabilă. La partea din spate găsim o cameră foto de 12MP+2MP, iar deasupra ecranului avem o cameră de 8MP.

Carcasa cu finisaje iridescente adăposteşte un acumulator de 3000 mAh. Lista dotărilor este completată cu un senzor de amprente la partea din spate şi conector micro USB pentru alimentare, fără tehnologie de încărcare rapidă.

Din punct de vedere al poziţionării de piaţă, Xiaomi Mi Play va fi o alternativă ceva mai slabă pentru modelul Redmi Note 7, listat în oferta unui magazin din Rusia cu preţul de 222 dolari. Pentru mai puţin de 50 dolari în plus, Redmi Note 7 oferă în plus un ecran mai mare (6.3”), cameră frontală de 13MP şi funcţie de încărcare rapidă a acumulatorului prin cablu USB-C.

Pentru aproximativ 204 dolari, modelul mai vechi Redmi Note 6 Pro oferă camere foto mult mai performante, acumulator generos şi chipsetul Snapdragon 636.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult