Xiaomi Mix Evo, echipat cu chipsetul Snapdragon 835, a apărut în arhiva cu rezultate Geekbench

17.01.2017
Xiaomi Mix Evo, echipat cu chipsetul Snapdragon 835, a apărut în arhiva cu rezultate Geekbench

Snapdragon 835, noul chipset Qualcomm pentru telefoane high-end (ex. Galaxy S8) şi-a dezvăluit performanţele în benchmark-ul Geekbench, echipând un smartphone produs de Xiaomi.

Cunoscut deocamdată numai din descrierea ataşată la arhiva cu rezultate Geekbench, Xiaomi Mix Evo este un smartphone echipat cu 4GB memorie RAM şi chipsetul Qualcomm MSM8998 (Snapdragon 835). Dispozitivul rulează versiunea Android 6.0.1, personalizată cu interfaţa MIUI întâlnită la toate produsele Xiaomi.

Chiar dacă restul detaliilor nu sunt cunoscute, numele folosit indică o variantă a modelului Xiaomi Mi Mix lansat spre finalul anului trecut, echipată cu hardware ceva mai puternic.

Pentru mai multe informaţii şi preţul la vânzare va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare, probabil rezervat pentru începutul acestei primăveri.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult