Xiaomi Pocophone F1 Lite ar putea cel mai bun telefon ieftin pentru jocuri

15.03.2019
Xiaomi Pocophone F1 Lite ar putea cel mai bun telefon ieftin pentru jocuri

Primul model Xiaomi Pocophone F1 a intrat pe piaţă cu un preţ foarte competitiv, de numai 329 euro în versiunea cu dotări de bază, oferind toată puterea chipsetului Snapdragon 845, ajutat cu 6GB memorie RAM.

Noul model Xiaomi Pocophone F1 Lite va fi mai puţin puternic, dar încă o alegere tentantă pentru pasionaţii de jocuri pe telefon. Cu preţ de 179 euro, noul telefon pentru jocuri va fi motorizat de chipsetul Snpadragon 660 şi echipat cu o cantitate mai mult decât suficientă, de 4GB memorie RAM.

Designul în ansamblu nu ar trebui să difere prea mult faţă de originalul Xiaomi Pocophone F1, modelul Lite venind într-o carcasă cu ceva mai mult plastic şi echipat cu un sistem de răcire mai puţin costisitor.

Cu nume de cod Uranus, Xiaomi Pocophone F1 Lite va fi livrat cu versiunea Android 9.0 Pie deja instalată, conector jack 3.5mm pentru căşti şi un ecran optimizat pentru acţiunea rapidă din jocuri Android.

Aproape sigur, Xiaomi Pocophone F1 Lite va păstra camera foto duală, chiar dacă echipată cu senzori de imagine mai puţin costisitori.

Per total, Xiaomi Pocophone F1 Lite promite să fie un nou best buy la gama entry level, concurând cu succes alte telefoane ieftine pentru jocuri.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video