Xiaomi pregăteşte Mi Max 3 Pro, un smartphone gigant cu ecran de 6.9”

26.06.2018
Xiaomi pregăteşte Mi Max 3 Pro, un smartphone gigant cu ecran de 6.9”

Contrastând cu piaţa tabletelor, nişa telefoanelor mobile cu ecran gigant încă se bucură de aprecierea utilizatorilor, dispozitivele mid-rage cum este Xiaomi Mi Max 3 fiind la mare căutare în pieţele asiatice.

Anticipând o cerere consistentă, Xiaomi a dezvoltat încă o variantă Mi Max 3, cu dotări premium.  

Potrivit informaţiilor publicate chiar pe website-ul oficial, Xiaomi Mi Max 3 Pro este motorizat de chipsetul Snapdragon 710 şi dispune de 6GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 128GB memorie internă şi un sistem dual camera performant la partea din spate, având ca element central senzorul de imagine Sony IMX363.

Având în vedere prezenţa unui ecran de 6.9”, acumulatorul de 5400 mAh ar trebui să ofere până la două zile de autonomie în condiţiile unui regim de utilizare moderat.

Ambele variante Mi Max 3 vor beneficia de slot microSD, amplificator audio digital, suport pentru standardele aptX şi aptX HD Bluetooth pentru redarea muzicii wireless la fidelitate înaltă şi Android Oreo 8.1 pre-instalat.

Aşteptate în această vară, Xiaomi Mi Max 3 şi Mi Max 3 Pro nu au primit încă o dată de lansare oficială. Cât despre preţuri, varianta accesibilă Mi Max 3 ar putea avea un preţ de pornire de aproximativ 265 de dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult