Xiaomi Redmi Note 5 Pro ajunge şi la cumpărătorii europeni

15.03.2018
Xiaomi Redmi Note 5 Pro ajunge şi la cumpărătorii europeni

Lansat luna trecut în China, Xiaomi Redmi Note 5 este pe cale să-şi facă apariţia şi în afara pieţelor asiatice, preţul rezervat cumpărătorilor europeni fiind aflat dintr-o sursă credibilă.

Potrivit unui cunoscut specialist în zvonuri legate de produsele Xiaomi, versiunea europeană a lui Redmi Note 5 oferă suport extins pentru benzile 4G LTE folosite pe continent şi va fi anunţat oficial în curând.

Redmi Note 5 Pro dispune de ecran Full HD de 5.99”, cameră frontală de 20MP şi cameră principală 12MP + 5MP la partea din spate. Carcasa integral metalică adăposteşte un acumulator de 4000 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă. Chipsetul folosit este Snapdragon 636, echipat cu CPU octa-core la 1.8GHz.

Chiar dacă este uşor crescut după aplicarea taxelor de import, preţul lui Redmi Note 5 rămâne la un confortabil 230 euro, conturând o opţiune foarte tentantă pentru consumatorii europeni. Totuşi, există şi un compromis, preţul fiind valabil pentru modelul cu dotări de bază, echipat cu 32GB memorie internă şi doar 3GB memorie RAM. Saltul la modelul cu 4GB RAM / 64GB stocare duce costul la 270 euro, mult peste suma de 175 euro cerută cumpărătorilor din India.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult