Xiaomi va lansa un nou smartphone din seria Mi Mix

Autor: Aurelian Mihai 25.03.2021
Xiaomi va lansa un nou smartphone din seria Mi Mix

Pornită în anul 2016, seria Xiaomi Mi Mix a fost deschizătoare de drumuri pentru restul industriei smartphone, demonstrând concepte precum ecranul fără ramă și fără cameră selfie la vedere.

Următorul model promite să fie la fel de diferit, însă deocamdată, nu se știe exact cum anume. Speculațiile vorbesc despre primul telefon pliabil ar companiei, însă nu prea are sens să refolosești brandul Mi Mix, asociat în trecut cu un cu totul alt concept de design. În orice caz, vom putea admira noul concept Xiaomi începând cu data de 29 martie.

Același mega-eveniment de lansare va găzdui și alte produse, precum noul telefon premium-flagship Xiaomi Mi 11 Ultra și versiunea intermediară Xiaomi Mi 11 Pro. Astfel, veștile despre noul Mi Mix vor intra cel mai probabil în încheierea evenimentului, arătând planurile Xiaomi de viitor, eventual, susținute și cu un prototip funcțional.

Vestea despre resuscitarea brandului Mi Mix a fost dată chiar de Xiaomi, într-o postare făcută pe rețeaua de socializare Weibo.

Xiaomi Mi Mix

În timp ce confirmarea datei de lansare este scrisă în limba engleză, textul chinezesc vizibil pe invitația de lansare spune „Xiaomi Mix, după doi ani, a revenit puternic! Cu o forță tehnică nesfârșită, putem trăi la înălțimea așteptărilor a sute de milioane de utilizatori. ”

Dacă ne raportăm la alte zvonuri pe acest subiect, este vorba de Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max, un telefon pliabil cu platformă de procesare preluată de la seria Mi 11.

Tags: