YotaPhone 2, telefonul cu două ˝feţe˝ în teste la Go4it.ro

19.12.2014
YotaPhone 2, telefonul cu două ˝feţe˝ în teste la Go4it.ro

Experimentul ruşilor de la Yota Devices a trecut deja la următorul nivel. Comparat cu predecesorul său, noul YotaPhone 2 este un smartphone îmbunătăţit la toate capitolele.

Cu greutate redusă şi dimensiuni comparabile unui telefon Nexus 4, YotaPhone 2 oferă o experienţă cu totul inedită, cele două ecrane – unul Full HD AMOLED de 5˝, iar cel secundar E-Ink cu diagonală de 4,7˝ şi rezoluţie de 960 x 540 având roluri clar definite şi utilitate practică în folosirea de zi cu zi.

Telefonul este motorizat de chipsetul Snapdragon 800 cu procesor quad-core la 2,26 GHz, ajutat cu 2GB RAM şi 32GB memorie internă. Bateria este de 2.500 mAh, iar telefonul foloseşte o cartelă nano-SIM.  

Smartphone-ul YotaPhone 2 va fi testat în următoarele săptămâni, iar testul va fi publicat la începutul anului viitor. Mai sus găsiţi un clip cu o scurtă prezentare a terminalului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult