Z2, un nou smartphone Samsung cu sistem de operare Tizen, apare într-un clip video

31.07.2016
Samsung insistă să facă din sistemul de operare Tizen o platformă populară, mai ales în ţările aflate în curs de dezvoltare, pentru a-şi reduce dependenţa de Android. Compania lucrează la un nou smartphone Tizen, numit Z2, care apare (primul din stânga) într-un clip video publicat pe internet. 
 
Samsung Z2 va umple spaţiul dintre modelele Z1 şi Z3, deja lansate. Din păcate, în clipul video, care nu este prea clar, vedem cum arată noul smartphone doar din faţă. Din înregistrare nu aflăm nici detalii despre caracteristicile tehnice.Terminalul a primit deja certificări Wi-Fi şi Bluetooth şi ar trebui să fie prezentat oficial în curând. 
 
 
Potrivit zvonurilor, Samsung Z2 va fi disponibil pe pieţe din Asia şi Africa. Se pare că smartphone-ul are ecran cu diagonala de 4,5 inci, procesor quad-core, 1 GB memorie RAM şi baterie de 2.000 mAh. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult