ZenFone Max, prezentat cu un acumulator gigant într-un clip oficial

07.12.2015
ZenFone Max, prezentat cu un acumulator gigant într-un clip oficial

Aşteptat să se alăture în curând familiei de telefoane ZenFone, noul model ZenFone Max promite să ofere autonomie de invidiat, mulţumită folosirii unui acumulator de 5000 mAh.

Asus a publicat un nou clip de prezentare pentru ZenFone Max, un nou phablet aşteptat iniţial pentru luna octombrie, proiectat pentru a răspunde cerinţelor utilizatorilor care folosesc telefonul cu Android în mod intensiv.

Echipat cu un acumulator de 5000 mAh, ZenFone Max promite până la 37.6 ore timp de convorbire şi nu mai puţin de 22.6 ore timp de redare video. Telefonul ar trebui să reziste până la 38 zile în modul stand-by, sau peste două zile în regim de utilizare normală.

ZenFone Max, prezentat cu un acumulator gigant într-un clip oficial

Pentru scopul propus, Asus a echipat noul ZenFone Max cu un ecran de 5.5˝ oferind rezoluţie 720p, respectiv chipset Snapdragon 401 cu 4 nuclee Coretex-A53 la 1.2 GHz, ambele oferind eficienţă sporită în privinţa consumului de energie. Configuraţia este completată cu 2GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare intern, respectiv două camere foto cu rezoluţie 13MP şi 5MP.

Din păcate autonomia extinsă vine cu un compromis semnificativ la partea de ergonomie, ZenFone Max venind într-o carcasă de 10.5mm grosime, cântărind 202 grame.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult