ZTE, la viteza Warp 7

01.09.2016
ZTE, la viteza Warp 7

ZTE continuă diversificarea ofertei de telefoane ieftine bazate pe Android dezvăluind modelul Warp 7, un smartphone cu ecran HD de 5.5” la preţ de 99 dolari.

Chiar dacă numele ar spune cu totul altceva pentru fanii seriei Star Trek, ZTE Warp 7 nu este un smartphone cu dotări high-end, însă are câteva atuuri importante: scut Gorilla Glass pentru protecţie împotriva zgârieturilor superficiale, sistemul Android 6.0 şi un acumulator de 3000mAh care promite până la 26 ore de convorbiri.

Warp 7 este motorizat de un chipset Qualcomm din gama Snapdragon, cu CPU quad-core pe 64 biţi funcţionând la 1.2 GHz. Configuraţia este completată cu 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă. Utilizatorii au la dispoziţie o cameră foto principală cu rezoluţie 13 MP, respectiv cameră secundară de 5 MP pentru poze selfie.

Anunţat pentru piaţa din Statele Unite, ZTE Warp 7 va putea fi achiziţionat la comandă online începând cu data de 5 septembrie. Din păcate, producătorul ZTE nu a dezvăluit planuri pentru aducerea acestui model şi în pieţele de desfacere europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult