Zvon: Samsung Galaxy S III în producţie

14.03.2012
Zvon: Samsung Galaxy S III în producţie

Zvonul acesta vine de la Eldar Murtazin, rusul ce deţine Mobile-reviews.com. El a anunţat pe Twitter că Samsung Galaxy S3 este un proiect finalizat şi telefonul a intrat în producţie. Mai mult, se pare că dealer-ii şi operatorii de telefonie mobilă au făcut precomenzi masive, cele mai mari înregistrate de Samsung vreodată pentru un terminal Galaxy. De asemenea, Eldar susţine că smartphone-ul va veni cu o carcasă ceramică, aşa cum am mai auzit cu altă ocazie.

Aşa ar putea arăta viitorul Samsung Galaxy S III

Când ne gândim la carcasă ceramică, nu trebuie să avem în minte imaginea unei farfurii. Este posibil ca Samsung să folosească acelaşi proces de producţie pe care l-am văzut la carcasa neagră a lui HTC One S. Mai precis, carcasa metalică primeşte un strat ceramic la exterior care-i conferă o textură mată, foarte atractivă.

Cât despre specificaţiile lui Samsung Galaxy S III, se vorbeşte despre un ecran de 4.8″ cu rezoluţie full HD şi un chipset cu procesor quad core la 1,5 GHz. Telefonul este aşteptat în prima jumătate a anului şi va fi al doilea din oferta Samsung ce rulează Android 4.0.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News