Ar trebui să-ți instalezi un tv smart în bucătărie

12.01.2021
Ar trebui să-ți instalezi un tv smart în bucătărie

Să ai un televizor în bucătărie devine din ce în ce mai important și util într-o casa. Desi acesta părea un trend al anilor ’90, care a trecut, iată că televizoarele în bucătărie devin o idee tot mai agreata și azi. Dar de ce? Desi mulți militează pentru minimizarea elementelor de distragere a atenției acasă, un tv smart în bucătărie poate aduce de fapt o mulțime de beneficii pozitive.

Iată câteva motive bune pentru care merita să folosești un tv smart în bucătărie

  • Televizor LED Philips 109 cm (43″) 43PUS7805/12, Ultra HD 4K, Smart TV, Ambilight, WiFi, CI+ = 1549 lei
  • Televizor LED NEI 80 cm (32″) 32ne4700, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+ = 649 lei

Noile televizoare smart sunt foarte elegante și ocupa puțin loc

Mulți spun că un televizor în bucătărie aglomerează spațiul și îl face să pare mai neglijent. Acest lucru este pur și simplu fals. Televizoarele smart moderne sunt adevărate opere de arta, extrem de elegante, discrete și ticsite cu o mulțime de funcții smart care permit o interacționare rapida cu smartphone-ul. Puteți monta cu ușurință un tv smart pe unul din pereți sau chiar într-o zona incorporata, în mobila, pentru a economisi spatiu. În timp ce televizoarele vechi groase și inestetice ar fi arătat dramatic într-o bucătărie curata, acest lucru nu mai este valabil când vorbim de noile televizoare smart.

O modalitate excelența de a începe ziua

Pentru cele mai multe persoane, timpul este esențial dimineața. Prin urmare, daca adaugi putina distracție multitasking la primele ore ale dimineții, o să vezi că ziua începe mai bine. Având un tv smart în bucătărie, poți să urmărești știrile, să asculți muzica preferata, horoscopul sau vremea pentru zilele următoare, în timp ce iți savurezi cafeaua. Faptul că poți să-ți prepari băuturile calde cu tv-ul pe fundal, te ajuta să economisești timp și să-ți setezi starea pozitiva pentru ziua care începe.

  • Televizor LED NEI 101 cm (40″) 40NE6700, Ultra HD 4K, Smart Tv, WiFi, CI+ = 1049 lei
  • Televizor LED Samsung 139 cm (55″) UE55TU7172, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ = 1899 lei
  • Televizor QLED Samsung 109 cm (43″) QE43Q60T, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ = 1999 lei

Un tv smart în bucătărie este minunat când ești singur

Sigur, când o familie întreagă se uita la tv-ul din bucătărie, lucrurile nu stau atât de bine, însă atunci când ești singur acolo, un tv smart are și mai mult sens. Pur și simplu, nu te vei mai simți singur. În acele momente, merita să ai deschis un dispozitiv de divertisment. Daca gătești ceva de durata, poți viziona sau asculta intre timp un documentar interesant. La fel se poate întâmplă și atunci când aștepți să ți se răcească mâncarea. Faptul că poți să gătești și să te deconectezi pentru un timp de la sarcinile celelalte, te ajuta să economisești timp și să te simți mai bine.

Când alegi un tv smart pentru bucătărie, este important să știi pentru ce se afla acolo. Reglementarea utilizării sale poate fi o decizie înțeleaptă. E în regula – când mănânci, nu este indicat să te uiți la tv. În schimb, când gătești, când stai de vorba cu un membru al casei, când aștepți să se coacă plăcintă în cuptor sau când speli vasele, faptul că poți asculta știrile sau că poți viziona YouTube, poate fi foarte reconfortant.
Te-ai decis să așezi un tv smart în bucătărie? Perfect. Vino pe evoMAG să descoperi o paleta foarte variata de televizoare inteligente ultra-moderne, ideale pentru spațiul din bucătărie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult