Cât costă unul dintre cele mai ieftine Smart TV 4K de la Samsung? Preț foarte bun la Altex

09.12.2023
Cât costă unul dintre cele mai ieftine Smart TV 4K de la Samsung? Preț foarte bun la Altex

Televizorul LED Smart Samsung 43AU7092, cu diagonală de 108 cm, este unul dintre cele mai accesibile modele echipate cu un ecran 4K. Diagonala de 108 cm îl face potrivit atât pentru o sufragerie, dar și pentru un dormitor.

Televizorul vine cu un sistem audio 2.0, cu o putere de 20W și funcții precum Q-Symphony, Adaptive Sound, Dolby Digital Plus. Astfel, va oferi un sunet mai clar indiferent de necesități: filme, muzică sau jocuri.

În ceea ce privește conectivitatea, Samsung 43AU7092 oferă 3 porturi HDMI, un port USB, o ieșire optică și un port Ethernet. Acest lucru îi conferă o flexibilitate bună în vedea conectării la dispozitive externe, plus că televizorul dispune și de funcție Wi-Fi, astfel că se poate conecta fără fir la rețeaua de acasă.

Televizorul are un sistem de operare smart care include diverse opțiuni și funcții, precum Mirroring și Bluetooth, permițând utilizatorilor să redea conținut video, foto și audio din diverse surse, inclusiv dispozitive portabile precum laptopuri sau telefoane. Fiind un Smart TV, vine cu aplicații precum Netflix, HBO GO, YouTube sau Amazon prime. Astfel, puteți viziona filmele și serialele preferate direct pe televizor.

Televizorul LED Smart Samsung 43AU7092 este o alegere bună pentru cei care caută un televizor cu ecran 4K, dar care să nu fie foarte mare, cu funcționalități smart, calitate bună a imaginii și sunetului, și diverse opțiuni de conectivitate. Acest model poate fi găsit în oferta Altex la prețul de 1299 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult