Gigantica plasmă de aur LG: lux şi bunăstare

16.08.2007
Gigantica plasmă de aur LG: lux şi bunăstare

LG ne uimeşte încă o dată şi deschide calea către o lume în care luxul face legea, cu al lor PDP (Plasma Display Panel) din aur de 24k. Cu o diagonală gigantică de 71” (180 cm) şi însoţit de un sistem home-theater pe măsură (DVD player, subwoofer, 5 sateliţi), realizat din acelaşi nobil element, televizorul va deveni probabil atracţia oamenilor pe care aurul sau alte lucruri preţioase cântăresc foarte mult.

Prea multe caracteristici tehnice nu cunoaştem deoarece impresionantul TV a fost lansat doar în Coreea şi nimeni nu a încercat (sau nu a fost capabil) să desluşească misterul în totalitate. Tot ce pot să-ţi spun este că vei viziona filme la rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), dar contrastul de 1500:1 şi intensitatea luminoasă de 1000 cd/m2 nu cred că te vor încânta la fel de mult precum o va face aurul.

În orice caz, imaginea oferită de luxoasa plasmă LG va fi excelentă, nici nu pot concepe ca un asemenea gadget ce va costa o avere să însemne practic doar valoarea metalului care-l împodobeşte.

LG plasma de aur

LG plasma de aur

LG plasma de aur

Urmărește Go4IT.ro pe Google News