LG lansează primul televizor OLED de 55 inch, cu ecran curbat

29.04.2013
LG lansează primul televizor OLED de 55 inch, cu ecran curbat

După ce rivalul Samsung a arătat lumii primul televizor OLED cu ecran curbat de 55 inch, LG preia iniţiativa şi lansează un produs comercial cu aceste caracteristici. Preţul este mare, dar nu chiar de speriat.

LG 55EA9800

Potrivit specificaţiilor, noul model LG 55EA9800 este un televizor cu ecran de 4.3 mm grosime, ce cântăreşte doar 17 Kg mulţumită folosirii unei carcase rigidizată cu fibră de carbon.

La fel ca suprafaţa de proiecţie dint-o sală de cinema IMAX, televizorul promite să ofere o experienţă de vizionare imersivă acoperind cât mai mult din câmpul de vizibilitate al privitorului, curbând marginile ecranului către acesta.

LG 55EA9800

LG 55EA9800 va fi lansat oficial în decursul lunii mai, urmând ca primele exemplare să fie livrate începând cu luna iunie. Cei interesaţi pot achiziţiona deja noul model la precomandă contra sumei de 13500 dolari, însă numai de pe teritoriu sud-coreean.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult