Ofertă de nerefuzat pentru Smart TV Samsung la Lidl. Televizorul va fi disponibil la un preț foarte bun

23.11.2023
Ofertă de nerefuzat pentru Smart TV Samsung la Lidl. Televizorul va fi disponibil la un preț foarte bun

Lidl va vinde săptămâna aceasta un Smart TV de la Samsung la un preț avantajos. Televizorul are panou LED și rezoluție 4K.

Televizoarele inteligente sunt la mare căutare, mai ales acum, în perioada reducerilor și a promoțiilor de sărbători. Lidl va aduce în oferta sa un Smart TV Samsung, cu rezoluție 4K și tehnologie audio Dolby.

Modelul care va ajunge în magazinele Lidl are o diagonală de 108 cm sau 43 de inch. Televizorul are display cu rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli) și vine cu suport pentru tehnologia HDR. Aceasta crește nivelul luminozității televizorului, oferind un spectru mai larg de culori și detalii, chiar și în scenele întunecate.

Tehnologia audio pe care televizorul o oferă este destul de interesantă. Samsung Q-Symphony, cum este aceasta numită, face ca difuzoarele încorporate să funcționeze chiar și atunci când există un soundbar compatibil conectat. Rezultatul acestei funcții este un sunet mai puternic și un efect surround mai bun. Tot pe partea audio este disponibil suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus. Pe partea de conectivitate, televizorul poate fi conectat wireless cu ușurință la dispozitive precum telefoane, tablete sau laptopuri.

Dispozitivul va ajunge în magazinele Lidl sâmbătă, 25 noiembrie, la prețul de 1.499 de lei. Este un preț ce se încadrează în medie pieței, fiind destul de bun pentru un panou 4K de la un producător mare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult