Terrace este un televizor QLED 4K pentru exterior

22.05.2020
Terrace este un televizor QLED 4K pentru exterior

Samsung a lansat Terrace, un televizor QLED 4K pentru exterior care are rating IP55 pentru rezistență la praf și apă.

Mai mult, dispozitivul dispune de ecran suficient de luminos (luminozitate maximă 2.000 de niți) pentru a fi folosit în lumina directă a soarelui.

Terrace este, însă, scump, la fel ca și alte modele de televizoare outdoor. Varianta cu ecran cu diagonala de 55 de inchi costă 3.455 de dolari, cea de 65 de inchi are un preț de 4.999 de dolari, iar modelul de 75 de inchi ajunge la 6.499 de dolari.

Televizorul Samsung vine cu un receiver HDBaseT, care poate transmite video 4K, sunet la calitate înaltă și electricitate prin același cablu, la distanțe mari.

În rest, Terrace oferă aceeași calitate a imaginii ca alte modele de televizoare high-end de la Samsung.

Samsung Terrace – caracteristicile tehnice principale:

Televizorul a fost lansat în SUA și Canada, urmând să fie disponibil în Germania, Australia și Noua Zeelandă. Noi piețe vor urma mai târziu în acest an.

Versiunea lansată de companie țintește consumatorii, urmând ca în a doua parte a anului Samsung să prezinte și o variantă profesională a Terrace.

Împreună cu televizorul, compania a lansat și Terrace Soundbar, care dispune, de asemenea, de rating IP55 pentru rezistență la praf și apă.

CITEȘTE ȘI: Huawei lansează un televizor OLED cu cameră pop-up și AI

CITEȘTE ȘI: LG demonstrează primul televizor cu ecran plat, care devine curbat la o apăsare de buton

CITEȘTE ȘI: Facebook lansează Portal TV, un accesoriu pentru televizor care suportă apeluri video şi jocuri AR

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult