Clipul viral „Charlie Bit My Finger” se afla în colecţia video a lui Osama bin Laden

02.11.2017
Clipul viral „Charlie Bit My Finger” se afla în colecţia video a lui Osama bin Laden

Se pare că până şi Osama bin Laden era un fan al clipurilor virale de pe YouTube. Sau poate avea alte planuri… În colecţia teroristului a fost descoperit clipul „Charlie Bit My Finger”, unul dintre cele mai populare din istoria serviciului de partajare video, potrivit unui comunicat al CIA. Acesta a fost vizualizat pe YouTube de peste 850 de milioane de ori.

Howard Davies-Carr, tatăl lui Charlie, acum în vârstă de 11 ani, s-a declarat şocat de faptul că bin Laden avea înregistrarea respectivă. „Nu ştiu cum să reacţionez”, a declarat el. Soţia lui a fost şi mai şocată, deoarece s-a temut că cei doi copii ai familiei au fost la un moment dat potenţiale ţinte ale teroriştilor, deoarece erau faimoşi pe internet. 

Osama bin Laden a fost ucis de luptători SEAL pe 2 mai 2011 în Abbottabad, Pakistan.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult